HOMEauteurcontactscreensaversnieuwswebshopvideos
titels
virus 1
comixology
virus 2
virus 3
de huivering 2
Verbonden Zielen
Mortinfernum
Het label Pangolin Comics heb ik een beetje uit noodzaak opgericht. Dezer dagen verschijnen massa’s strips en comics en het talent ligt voor het rapen. Dat maakt het zeer moeilijk om een kans te krijgen bij de gerenommeerde publishers. Een uitgeverij uit de grond stampen is een beetje een lijdensweg. Toch heb ik nog geen moment getwijfeld aan mijn keuze om op alle gebied de touwtjes stevig in handen te houden.

Waarom Pangolin en niet bijvoorbeeld Broken Skull, Red Dawn Comics of iets anders in die aard? De pangolin is een schubdier dat ik tegenkwam tijdens mijn reis naar Namibië. Het beestje inspireerde mij zodanig dat ik het logo meteen gemaakt heb in de week nadat ik was thuisgekomen.

De pangolin met zijn neutrale karakter past bij mijn uitgeverij omdat ik al verder tracht te kijken dan ‘Virus’. Ik wil me niet visueel vastpinnen op één genre, in het geval van ‘Virus’ het horrorgenre.

Pangolin Comics zal ook de overige delen van ‘Virus’ uitgeven. Ondertussen verschijnen er dit najaar nog enkele strips zoals Verbonden Zielen, De huivering deel 1 en Mortinfernum.
Pangolin Comics - patrick@pangolin-comics.com © Pangolin comics 2017 - alle rechten voorbehouden